У Каневі казахська делегація поклала квіти до могили Тараса Шевченка і подарувала музею Кобзаря книжку про національного поета-мудреця «Слово повчання Абая».
Дархан Калетаєв зустрівся з головою Черкаської ОДА Романом Боднаром, головою обласної ради Анатолієм Підгорним та представниками черкаських ділових кіл.

Під час спілкування обговорено стан економічних відносин між Черкащиною та Казахстаном. Зазначено, що у січні-квітні нинішнього року товарообіг між суб’єктами казахського та черкаського господарювання збільшився на 9,6 відсотка і становив 5,7 мільйона доларів. Дархан Калетаєв наголосив на великому потенціалі співпраці, зокрема між Костанайською областю та Черкащиною. Йшлося також про новий поштовх у розвитку взаємовигідних контактів у галузях АПК та сільськогосподарського машинобудування.

Гості висловили також сподівання на зміцнення контактів у культурно-освітній сфері. Зокрема казахську делегацію цікавило питання підготовки у вищих навчальних закладах Шевченкового краю фахівців сільського господарства та менеджменту.

Фото прес-служби ОДА.