Її батько, Володимир Гриців, помер після поранення, якого зазнав на війні з російськими окупантами.

Документи на житло 23-річній дівчині вручив голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов. Навіть у ці приємні хвилини у неї в очах вбачався смуток. Не минає туга за батьком, якого не стало у 2016 році. Він служив медиком у 128-й гірсько-піхотній бригаді.

«Звісно, що жодні кошти не можуть замінити тяжку втрату для двох донечок, старшої Тетяни й молодшої Марії, — сказав Сергій Борзов. — Але ми зобов’язані підтримувати дітей тих батьків, які віддали своє життя за незалежність держави. Це теж вшанування пам’яті про них».

Отримати житло для доньки загиблого бійця було непросто. Про це розповіла мати дівчат пані Олена. За її словами, у Козятинській міськраді комісія із забезпечення житлом ставила під сумнів правомірність виділення для цього коштів. Довелося звертатися до обласної адміністрації. Помешкання Тетяні Гриців придбали у приміському з Вінницею селі Агрономічне. Як повідомив Сергій Борзов, молодша сестра Тетяни Марія також отримала право на компенсацію і перебуває у черзі на її отримання.

Фото з сайту Вінницької облдержадміністрації.