На знімку: переможниця минулорічного конкурсу Маріана Атертон коронує «Місіс Бургас—2020» Софію Мазуренко.

Але до зали Міжнародного конгрес-центру міста, де він відбувався, дозволили допустити лише 200 осіб. Хоча вміщує зала набагато більше, як і було охочих подивитися на найкрасивіших заміжніх жінок Бургаса. Серед 14 претенденток на корону «Місіс Бургас—2020» була і наша співвітчизниця Софія Мазуренко, яка свого часу вийшла заміж за болгарина і вже кілька років живе в місті. І не просто живе. Софія відкрила власний бізнес, і її студія краси користується неабиякою популярністю в жінок і дівчат.

Саме 26-річну Софію Мазуренко педантичні й авторитетні члени журі визнали найкрасивішою жінкою Бургаса і присудили їй корону «Місіс Бургас—2020». А коронувала її член журі й переможниця минулорічного конкурсу Маріана Атертон. Наша землячка не просто власник найбільш відвідуваної в місті студії краси «Софія», а й тренер з йоги в ній, авторитетний дієтолог і інструктор по системі Вагітон. До неї звертаються всі, хто хоче, щоб їхня вагітність була благополучною, пологи — легкими, а післяпологове відновлення пройшло швидко і без ускладнень для організму і психіки.

Наша красуня поділилася, що дуже любить танці і спорт, які допомагають підтримувати життєвий тонус. А своєю місією вважає турботу про інших жінок і поліпшення їхнього життя.

Організатори конкурсу «Місіс Бургас—2020» заявили, що і цьогоріч вони підтримують соціальну ініціативу «Хочу дитину». Болгарський фонд з однойменною назвою не тільки підтримав цей конкурс, а й організував благодійну лотерею, кошти від якої підуть на підтримку бездітних сімей. Болгарська преса зазначила, що «Місіс Бургас—2020» бере безпосередню участь у розв’язанні репродуктивних проблем пар, які хочуть мати дитину.

Фото із сайту flagman.bg