Трійко хлопчиків народилося за тиждень до Нового року в сім’ї вінничан Наталії та Анатолія Паскарів. Тепер у родині четверо дітей — дома на немовлят чекає на два роки старший братик.

— Я завжди мріяв, щоб у нас було не менш як троє діток, — каже щасливий батько. — Хотілося, щоб у родині була дівчинка, але четверо хлопців — це ж яке щастя!

— Малята з’явилися на світ раніше передбаченого терміну, — зазначає в. о. завідувача відділення патології новонароджених Центру матері і дитини Лілія Керенчук. — Довелося робити кесарів розтин. Спочатку діти перебували в реанімації, тепер — разом з мамою і батьком, який постійно поруч.

Немовлята мають вагу 2,450, 2,430 та 2,310 кілограма. Батьки вже придумали їм імена — Назар, Станіслав та Антон. Наталія каже, що в їхній родині була двійня, але трійня — перша. Молоді батьки радіють своєму щастю і водночас переймаються тим, як їм бути далі, адже вони не мають власного житла, поки що винаймають однокімнатну квартиру. Із зарплати працівника станції техобслуговування автомобілів батько не зможе скласти грошей на квартиру. Дуже сподіваються на підтримку міської влади.

Як повідомили в Центрі матері і дитини, це третя трійня нинішнього року. 

Вінницька область.