На пропозицію прем'єр-міністра Здравко Кривокапича його заступником було затверджено 35-річного Дритана Абазовича, який відповідатиме й за національну безпеку країни. За повідомленням прес-служби парламенту, затверджені й кандидатури Кривокапича на інші ключові посади в уряді: міністрів фінансів - Мілойко Спаіч, оборони - Олівер Іньяц, внутрішніх справ - Сергей Секулович, закордонних справ - Джордже Радулович. У кабінеті міністрів знайшлися посади й для представниць прекрасної статі. Міністром охорони здоров'я призначено Єлену Боровинич-Бойович, цифрової спільноти та ЗМІ - Тамару Сржентич, культури, науки й спорту - Вєсну Братич.

ЗМІ зазначають, що перше засідання нового складу уряду відбулося не одразу після затвердження, а в понеділок, 7 грудня. При цьому увагу чорногорців зосереджують на тому, що вперше прем'єр-міністр приїхав на роботу на таксі, а не на службовому автомобілі, як це робив його попередник Душко Маркович, у розпорядженні якого був дорогий Mercedes-Maybach. Народ це справді вразило, але водночас у нього виникло запитання: а чи вистачить прем'єрської зарплати на щоденні поїздки на таксі або ж це перший і останній показовий жест Кривокапича?

Після організаційного засідання, на якому Здравко Кривокапич ще раз закликав міністрів не розчаровувати виборців і бути вірними складеній у парламенті присязі, всі керівники відомств роз'їхалися по своїх робочих місцях для прийняття справ.

Прем'єр-міністр повідомив, що в країні буде створено два нові органі для координації дій із протистояння коронавірусу. ЗМІ повідомляють, що вони внесуть нові пропозиції щодо посилення заходів у боротьбі з ним.