А тепер німецько-нідерландська фірма "Next.e.GO Mobile SE" оголосила, що готова найближчим часом інвестувати 100 мільйонів євро в створення в одному з грецьких міст підприємства з випуску електричних автомобілів. 

Видання Keep Talking Greece, повідомляючи цю радісну новину, зазначило: виконавчий директор компанії Ульріх Герман готовий в онлайн-режимі підписати договір про наміри з міністерством економіки Греції. 

За попередніми планами німецько-нідерландської фірми, у Греції буде щорічно випускатися до 30 тисяч електромобілів, які продаватимуться головним чином у балканських країнах. Допоможуть налагодити нове виробництво фахівці з німецького міста Аахен, де базується основне виробництво компанії. Вона була створена в 2015 році й добилася помітних успіхів у випуску екологічно чистих авто, попит на які постійно зростає. Їхнім власникам зарядка потужних акумуляторів обходиться значно дешевше, ніж заправляння бензином, а крім цього, електромобілі не отруюють повітря в містах, а отже, і податок на екологічно чистий транспортний засіб буде менший.