Львівщина зацікавлена в активізації співробітництва у різних сферах і в розширенні зовнішньоторговельних контактів в Центральній та Південно-Східній Азії. Насамперед потрібні партнери для створення нових підприємств, впровадження нових технологій. Важливо пропагувати і рекреаційні можливості регіону, курорти Трускавець, Моршин, Східницю, де пропонують медичні послуги світового рівня у галузях гастроентерології, косметології та стоматології.

Є. Єнін також зустрівся з міським головою Андрієм Садовим.

«Бренд Львова надзвичайно поширений у світі. Ми як представники зовнішнього політичного відомства бачимо своїм завданням просувати імідж Львова, його найкращі здобутки у найвіддаленіші частини планети. Ми розуміємо, що інвестиції приходять у конкретний регіон, де їх мають зустріти конкретні люди», — наголосив заступник міністра закордонних справ.

Міський голова Львова Андрій Садовий розповів, що торік місто продало великим компаніям земельних ділянок на 250 млн грн — там заплановано відкрити нове виробництво і створити шість тисяч робочих місць. Багато інвестують і у львівські ІТ-компанії, в яких працюють до 30 тисяч осіб.

У Львові працюють почесні консульства Казахстану, Кореї та Індонезії, культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва», які сприяють міжнародному співробітництву.

Львів.