Про це заявив народний депутат Сергій Мінько (на знімку вгорі)За його словами, це рішення прийнято під час зустрічі з головою Запорізької ОДА Олександром Старухом і народними депутатами від Запорізької області Юлією Яцик, Геннадієм Касаєм, Олександром Кабановим, Павлом Мельником, Євгенієм Шевченком, Артемом Кунаєвим (на знімку). Марина Нікітіна і Сергій Штепа брали участь дистанційно.

«Спільно ми зможемо добитися більш ефективного соціально-економічного розвитку регіону й успішно конкурувати з іншими територіями за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Серед пріоритетних напрямів — медицина, внутрішній туризм, екологія та «Велике будівництво», — зазначив Сергій Мінько.

Він додав, що робочі зустрічі такого формату стануть регулярними. Уже через два тижні народних депутатів, що представляють у Верховній Раді України інтереси області, будуть радо приймати в Мелітополі.
«Консолідація зусиль обласної влади й народних депутатів від Запорізької області — запорука успішного розвитку регіону й укрупненого Мелітопольського району зокрема», — впевнений парламентарій.

Як зазначив народний депутат Павло Мельник, під час зустрічі з керівництвом області вони також обговорили план розвитку краю й розробку стратегії ефективної моделі співробітництва.

«Найближчим часом об’єднання запорізьких депутатів зареєструємо офіційно у Верховній Раді України», — заявив Павло Мельник.
Олександр Старух підкреслив, що ключове завдання — використовувати допомогу депутатів для соціально-економічного розвитку територій та ефективної конкуренції за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

«Є конкретні кроки: визначитися із планом розвитку області, запропонувати цікаві й корисні для людей проекти й лобіювання в Києві», — зазначив чиновник.

Запорізька область.

Фото з відкритих джерел.