Журналісти телеканалу «ТВ Прва», куди був запрошений нинішній президент Александр Вучич, прямо запитали в нього: чи висуватиметься він на другий строк. Після секундної паузи той заявив, що ще остаточно не вирішив. І пояснив, що його рішення залежатиме від кількох факторів. А саме -- хто з політиків  заявить про свою участь у виборах, до яких кроків вдаватимуться політичні опоненти, які виборчі гасла проголосять, а також, як вони вестимуть інформаційну кампанію проти правлячої Прогресивної партії Сербії і особисто проти нього.

«Скажу вам щиро, я ще не впевнений, чи варто мені висуватися на другий термін», -- сказав Александр Вучич. За його словами, партія має ухвалити колективне рішення про те, хто братиме участь у передвиборній кампанії і боротиметься за те, щоб «політика, яку ми проводили, одержала продовжувачів, і ми досягли результатів, обіцяних громадянам Сербії в 2025 році». Він акцентував увагу на тому, що разом з виборами глави держави в Сербії відбудуться і парламентські вибори. Вучич заявив, що в кожному разі  добиватиметься перемоги своєї партії на всіх рівнях.

ЗМІ нагадують, що Александр Вучич і Прогресивна партія Сербії обіцяли, що в 2025 році країна стане членом Євросоюзу, а життєвий рівень сербів якщо не перевищить європейські стандарти, то принаймні зрівняється з ними.