Разом із командувачем усіх родів військ він інспектував хід реформ у турецькій армії. Міністр відзначив, що за останні роки кількість частин спецпризначення зросла з 2 до 17. І тепер усі вони задіяні в антитерористичних операціях.

Інформаційне агентство «Анадолу» наводить його слова про те, що в період з липня 2015 року, коли Туреччина почала новий етап боротьби з тероризмом, по сьогоднішній день армійські підрозділи знищили 18 220 терористів. Тільки цього року спецпризначенці нейтралізували 1 366 бойовиків терористичної організації РКК (YPG). За цими цифрами сотні врятованих життів не тільки мирних громадян Туреччини, а й сусідньої Сирії, куди вони передислокували свої бази та склади зі зброєю.

Міністр наголосив, що саме завдяки транскордонним операціям ЗС Туреччини «Щит Євфрату», «Оливкова гілка» і «Джерело миру», було зруйновано план терористів про створення величезної зони на півночі Сирії. Звідси вони планували скоювати набіги на найближчі провінції Туреччини. Міністр оборони вкотре запевнив співвітчизників: боротьба з терористами в регіоні триватиме до знищення останнього бойовика.