Народний депутат України по 132-му виборчому округу Максим Дирдін передав КНП «Первомайська ЦРЛ» Первомайської міської ради авто Renault Duster та вручив ключі від машини головному лікарю закладу Віктору Готкі.

За словами головного лікаря, автопарк лікарні понад 20 років не поповнювався, що не давало змоги надавати якісну медичну допомогу в повному обсязі мешканцям Первомайська та Первомайського району. «Сучасні автомобілі покликані допомогти наблизити медицину до людей, зробити робочий день медиків мобільним і комфортним. Запорукою правильного діагнозу є точність і якість досліджень, які, в свою чергу, залежать від способу та терміну транспортування. Саме тому одним із напрямів використання цього автомобіля буде транспортування медикаментів до лікарні, біоматеріалів і аналізів до клініко-діагностичних лабораторій», — зазначив Максим Дирдін.

Автомобіль придбано за кошти платників податків за сприяння народного депутата. Він висловив переконання, що завдяки службовому автомобілю значно скоротиться відстань між пацієнтом та лікарем.

Миколаївська область.

Фото з відкритих джерел.