Нове перехоплення шокуючої телефонної  розмови «мирної» мешканки російської федерації та її чоловіка, який воює на території України, зроблене СБУ під Харковом.

Росіянка живе у прикордонному місті, куди депортували українських громадян. Її обурює позиція маленьких українців, які відмовилися святкувати з російськими однолітками культовий в рф День перемоги.

«А ты знаешь, что эти дети нашим детям говорят?  – запитує жінка чоловіка-окупанта. – 9 мая просили в школе нарисовать, короче, к празднику. Они сказали: «Это не наш праздник». А ты в курсе, когда они вырастут – это нацики, они подрастут, будут такими же. Чего путин в россию «едьте, едьте!»? Придурков этих взяли бы поперебивали бы» (далі ненормативна лексика).

«Какая ты добрая», –  сміється у відповідь російський окупант. 

«Я бы им наркотики вколола, если бы работала, смотрела бы им в глаза и сказала бы: «Сдыхайте, мучайтесь». Я бы им пи*ьки резала, звезды ба на спинах вырезала. И вообще по уху бы каждый день отрезала, по пальцу, чтобы им больно так было».

Наприкінці розмови росіянка каже, як вона ненавидить українців: «Я этих украинцев вообще ненавижу. Я бы этих детей вообще расстреляла».

Інша перехоплена СБУ розмова російського окупанта зі своїм командиром, що відбулась на півдні  України, не менш шокуюча. Офіцер російської армії дає підлеглому вказівку вбити українських дітей і вважає це проявом мужності. На записі – розмова командира російського розвідбатальйону з корегувальником вогню. 

«У меня тишина», – повідомляє командиру корегувальник.

«– А-а-а, какой ты молодец. Совсем тишина? Бабули? Дети?

– Дети ходят через мост. В вот недавно девять человек вместе с детьми прошли и под арку, аж туда ушли. Все.

– Понятно. Что несли?

– Ничего. Как будто с портфелями дети куда-то в школу что-ли идут.

– Понятно. Отработал?

– Не стал пока.

– Жалеешь, да, пока?

– Пропущу пока.

– А-а-а, на обратке, да? Понятно. Давай, будь бдителен, будь мужественен. Мы с тобой.

– Да, принял».
 
Цей запис, як і тисячі інших, ляже в доказову базу, яку Україна буде використовувати проти окупантів.  «Очевидно одне: «руZZкій мір» – це і є сучасний нацизм, хоч би якими  гаслами і цілями він прикривався. Саме тому ми повинні захистити від нього свою Батьківщину!», – зазначають в СБУ.

Коментуючи в соцмережах перехоплення розмов рашистів, які обговорюють способи убивства українських дітей, користувачі пишуть: «Якщо їх не зупинити, вони підуть по всьому світу і завітають до кожного!!! Це чорні душі! Наступить хаос!». «Потрібно, щоб цю нечисть почув весь світ: від малого до старого, щоб місця для них не було в цілому світі. Це – нелюди!»

Ілюстрація з відкритих джерел.