За цей час воно з майстерні з п’ятнадцятьма робітниками розрослося до виробництва, колектив якого налічує 440 працівників. Основну частину продукції становлять чоловічі костюми, що їх виготовляють у співпраці з відомим європейським брендом. Є також вироби для жінок. З початку війни освоїли військову амуніцію. Загалом протягом року швейники поставляють на реалізацію в середньому двісті тисяч одиниць виробів.

Як пояснили на підприємстві, «Володарка» працює за принципом соціально відповідального бізнесу. Члени колективу мають низку пільг: оплачуєтья навчання охочим здобути спеціальність для подальшої роботи на фабриці; надається місце у гуртожитку; компенсуються витрати на проїзд тим, хто проживає за межами міста.

На фасаді фабрики встановили меморіальну дошку колишньому керівнику підприємства Леоніду Гавришу, почесному громадянину Вінниці. Він залишив про себе найкращі спогади. Одна з його заслуг у тому, що зумів зберегти виробництво у час занепаду швейної галузі в нашій країні.

Обласний осередок Національної спілки письменників запровадив літературну премію імені Леоніда Гавриша. Її вручають у день його народження за кращу публікацію, присвячену проблемам швейної галузі чи тим, хто трудиться в ній.

Фото з відкритих джерел