Квадрокоптер поліпшеної модифікації DJI Matrice 30 Enterprise у комплектації з інтелектуальною акумуляторною станцією та двома запасними батареями прийняв командир 2-го окремого стрілецького батальйону 68-ї окремої єгерської бригади імені Олекси Довбуша Ігор Бурдейний. Його для військових за понад 190 тисяч гривень придбав колектив Волинського медінституту.

Згаданий БпЛА є стійким до екстремальних погодних умов. Він обладнаний трьома камерами (ширококутною, масштабувальною та тепловою) з лазерним далекоміром, датчиками подвійного бачення, що дає можливість більш ефективно пілотувати апарат та забезпечувати безпеку польотів, і, найголовніше, має підвищену вантажопідйомність.

Під час відвідин Луцька Ігор Бурдейний не лише висловив вдячність за допомогу підрозділу, де служать багато волинян, а й заручився підтримкою земляків у забезпеченні найактуальніших потреб захисників, які воюють проти рашистів на Запорізькому напрямку.

Участь в узгоджувальній нараді взяли народний депутат України Вячеслав Рубльов (крайній праворуч), голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, депутат обласної ради Ігор Лех, заступник керівника виконавчого апарату ради Юрій Ройко, директор Волинського медичного інституту Тетяна Пастрик.

Присутні подякували військовослужбовцям за надійний захист України та запевнили їх у постійній підтримці.

Фото  з відкритих джерел.