«Працюю на окрузі. Завезли разом з командою декілька десятків продуктових наборів для пенсіонерів, які проживають у миколаївському мікрорайоні Варварівка. Вдячний небайдужим мешканцям мікрорайону, які звернулися до нас із проханням допомогти сусідам. Підтримка один одного в умовах війни дуже важлива», — зазначив Ігор Копитін.

Також він відвідав Галицинівську громаду, де провів зустріч із її головою Іваном Назаром. Обговорили проблемні моменти, з якими стикається сьогодні громада. Це відновлення зруйнованого майна, робота з переселенцями та інші поточні питання, зміцнення матеріально-технічної бази місцевої амбулаторії.

У Калинівці Миколаївського району роздали продуктові набори сім’ям військовослужбовців. Цей проєкт із підтримки сімей військовослужбовців, які боронять Україну, віддали своє життя в боях чи потрапили до полону, народний депутат запустив восени минулого року. Він іще триває, але майже завершений у сільських громадах 127-го округу.

Найближчим часом відвідають іще декілька сіл Первомайської громади Миколаївського району.

«А в селі Зелений Гай Шевченківської громади зустрілися зі старостою Оксаною Гнедько, якій передали тканину для маскувальних сіток. Поговорили про стан справ, нагальні проблеми та варіанти їх вирішення.

Як і завжди, де зможемо, разом із командою будемо допомагати», — наголосив Ігор Копитін.

Фото з відкритих джерел.