Він підтримав людей добрим словом, надав фінансову допомогу волонтерським організаціям та окремим волонтерам, придбав за власні кошти два FPV дрони-камікадзе, один з яких — Darwin240 Johnny 5» Nano RX, мастило для зброї, грілки для рук, ніг і тіла, напівавтоматичний зварювальний апарат Machtz MWM-315-1M.

Максим Заремський зауважив, що волонтери не зупиняють своєї роботи. Вони постійно та наполегливо працюють. Виготовляють буржуйки та окопні свічки, збирають допомогу військовим, закуповують дрони та інші необхідні речі для нашої армії, доставляють вантажі на передову, навіть у найскладніші місця, де активно ведуться бойові дії.

Народний депутат щиро подякував усім людям за підтримку Збройних Сил України. Парламентарій і надалі буде сприяти волонтерам, обстоювати інтереси воїнів та їхніх родин, турбуватися про належну реабілітацію поранених, фінансове забезпечення захисників та дотримання їхніх державних соціальних гарантій.

Також багатьом волонтерам 202-го округу було вручено пам’ятні відзнаки народного депутата і грамоти за активну громадську позицію, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток волонтерської діяльності, а також постійну допомогу та підтримку Збройних Сил України.

Зокрема, відзнаки і грамоти отримали: Анна Фурман («Разом до перемоги. Кіцманщина»), Надія Ковальчук, Юрій Іленчук, Марія Труфен («Артанія Україна»), Галина Арійчук, Неля Рибак, Микола Хім’як, Олександр та Марина Юрченки, а також багато інших волонтерів 202-го округу.

Також постійно надається фінансова допомога у вигляді переказів на банківські карт-ки волонтерів. Минулого тижня також було здійснено чимало фінансових переказів для придбання волонтерами всього необхідного.

Разом до Перемоги! Максим Заремський був, є і буде з людьми!

Прес-служба Максима Заремського.