Не чекаючи, поки в межах державного проекту буде збудований магістральний водогін. У цьому впевнені народні депутати Юрій Корявченков та Олена Криворучкіна (на знімку). Разом із місцевою владою, відповідальними підприємствами та міжнародними партнерами вони знаходять шляхи розв’язання проблем.

Так, завдяки їм район узяв участь у масштабному проекті «Підтримка раннього відновлення постраждалих від війни територій в Україні», що реалізує ПРООН.

«Маємо перші важливі результати: двадцять сучасних станцій очистки води оснащені системою фільтрації та зворотного осмосу, які можуть виробляти до п’яти кубометрів чистої води за годину, вже в одинадцяти громадах Криворізького району. Минулого тижня за сприяння Української водної асоціації розпочалося їх встановлення. І це не підсумок. Робота триває», — зазначив Юрій Корявченков.

Також він висловив вдячність усім міжнародним партнерам, які продовжують підтримувати Україну та пліч-о-пліч із нами не лише у боротьбі з ворогом, а й у боротьбі з подоланням наслідків його дій.

Олена Криворучкіна наголосила, що в умовах війни після трагедії на Каховській ГЕС не кожен українець має вільні кошти, аби щодня купувати питну воду: «Наше завдання — забезпечити якісною питною водою всіх, хто цього потребує. На досягнутому не зупиняємося, далі буде ще більше».

Фото з фейсбук-сторінок Юрія Корявченкова та Олени Криворучкіної.