Попри війну наші громади працюють. У цьому народний депутат Лариса Білозір («Довіра») (на знімку) вкотре переконалась, узявши участь у засіданні виконавчого комітету Вапнярської селищної ради, де обговорювали важливість державної підтримки для громад. Зокрема, підтримки освітніх та культурних закладів у межах чинних програм, а також забезпеченні шкіл бомбосховищами та реалізації проєктів на місцях завдяки міжнародній грантовій підтримці.

«Це свідчить про те, що влада на місцях, незважаючи на обмежені ресурси, шукає можливості для забезпечення якіснішого життя.

Місцеве самоврядування — це фундамент, на якому тримається наша країна. Воно довело свою ефективність, особливо в умовах війни. На прикладі роботи Вапнярської громади можна побачити як діяльність клубних закладів була спрямована на підтримку ЗСУ та волонтерську діяльність», — повідомила депутат у Фейсбуці.

Так, за її словами, у 2023 році у громаді було проведено 246 культурно-масових заходів під час яких зібрано 518 тисяч 343 гривні 50 копійок. Усі кошти спрямовано безпосередньо на забезпечення військових-земляків.

«Важливо продовжувати будувати ефективну систему місцевого самоврядування, що відповідатиме на виклики сьогодення і буде підтримувати кожного українця. Вірю, що разом ми можемо перетворити виклики на можливості для зміцнення нашої держави та досягнення Перемоги. Адже наша сила — в єдності та непохитній вірі в Україну», — констатувала Лариса Білозір.

Вл. інф.

Фото зі сторінки Лариси Білозір у Фейсбуці.