Транспортні засоби поповнили автопарк комунального підприємства «Вінницька транспортна компанія». Кожен розрахований на перевезення 80 пасажирів. Автобуси мають низький рівень підлоги, відкидний пандус та місце в салоні для пасажира на колісному кріслі.

«Попри те, що транспорт уже був у використанні, він у гарному стані, — розповів директор департаменту транспорту та міської мобільності Вінницької міськради Андрій Сорокін.

— Автобуси відповідають екологічному стандарту ЄВРО-5. Вони розмитнені, пройшли сертифікацію відповідно до вітчизняного законодавства».

Перед тим як машини вийдуть на маршрути, у салонах встановлять валідатори для безготівкової оплати за проїзд та налаштують систему інформування пасажирів.

Це не перша допомога, яку вінничани отримали з міста-побратима. Раніше отримали генератори та мобільні кухні, а також продукти.

Улітку муніципалітет Мюнстера приймав на оздоровлення дітей з міста над Бугом. У планах подальшої співпраці передбачено стажування вінницьких медиків у клініках міста-побратима.

Фото з сайту Вінницької міськради.