Саме там, на передовій, зустрічається з ними парламентарій.

Микола Кучер чергує поїздки на виборчий округ з поїздками на фронт. Так він робить починаючи з 2014 року, коли росіяни вперше вдерлися на нашу землю. Відколи почалася велика війна, зустрічі з військовими на передовій стали для депутата частішими, ніж раніше.

Під час чергової поїздки на Східний напрямок парламентарій спілкувався із військовими з Тульчина, Теплика, Козятина, інших міст і сіл області. Про це він розповів на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Тут щодня є наступи ворога, але кожен, хто на передовій, розуміє, що таке захист рідної землі, — читаємо у дописі. — Їм потрібна наша підтримка, щоб більш ефективно боротися з ворогом. Військові просили дронів та іншого складного обладнання. Ми зробили все можливе для того, аби оперативно доставити їм те, що замовляли».

Особливе захоплення пан Микола висловив діями воїнів десантно-штурмової бригади. Каже, це справді елітні війська, які безжально нищать ворога. «Не можемо показувати відео роботи десантників, які маємо, але повірте на слово — це професіонали, які знають, як перемагати».

Микола Кучер тиснув руку людям різного віку. Розумів, що кожен із них ризикує життям, але вони про це не думають, роблять свою справу.

«У військових одне прохання до всіх нас — забезпечити їх тим, що необхідно для Перемоги над ворогом, а далі вони доведуть справу до переможного завершення», — наголошує народний депутат. Сподівається, що його почують небайдужі.

«Усе суспільство повинно працювати на тих, хто захищає нас від ворога, допомагаймо їм, на це маємо спрямувати всі наші дії», — з таким закликом звертається народний депутат до кожного з нас.

Він також подякував мешканцям Ладижина, Тростянеччини, невеликого села Басаличівка Гайсинського району за постійну підтримку земляків, які нині боронять країну від російських агресорів.



Фото зі сторінки Миколи Кучера у Фейсбуці.