Гарний подарунок зробила міська влада Вінниці студентам вищих навчальних закладів — безплатний проїзд у всіх видах муніципального громадського транспорту. Щоправда, тільки 17 листопада, у День студента.

Про це повідомив в. о. міського голови Сергій Моргунов під час зустрічі з активістами студентських організацій Вінниці. Він вручив їм подяки від міськради, грошові премії за безпосередню участь у міських заходах та розвитку рідного міста.

— Саме студенти стояли біля витоків Революції гідності, річницю якої відзначатимемо через декілька днів, 21 листопада, — наголосив Сергій Моргунов. — Вони мужньо боролися на Майдані, а нині частина з них на передовій відстоює незалежність держави у протистоянні з бойовиками і сепаратистами. Ще більше ваших представників серед волонтерів, які допомагають армії і добровольчим батальйонам. Без перебільшення, студенти — найбільш активна й ініціативна частина нашого суспільства.

У відповідь представники молодіжної ради при міському голові подарували пану Моргунову сертифікат Книги рекордів України. У жовтні нинішнього року студенти Вінниці провели флешмоб «Єдина країна»: 1593 представники навчальних закладів міста створили живий герб держави. За що й потрапили до Книги рекордів України.

Вінниця.