У березні середня зарплата на Вінниччині становила 2309 гривень, що у 2,2 разу більше за мінімальну для працездатної особи. За інформацією Головного управління статистики в області, збільшення зарплати (порівняно з лютим) відбулося у всіх видах економічної діяльності — з 1,2 відсотка у державному управлінні до 15,6 відсотка на підприємствах транспорту і зв’язку. Як і раніше, найбільше отримують працівники фінансових установ: у березні їх заробітки перевищили середньообласний показник в 1,7 разу. У промисловості найвищу зарплату мали трудівники підприємств хімічної галузі та електроенергетики. Їхня зарплата у півтора разу більша порівняно з середньою в області. 
Найменше заробили у цьому місяці працівники, зайняті у рибальстві та рибництві, а також у сфері готельно-ресторанного бізнесу. Їхня зарплата становила за вказаний місяць тільки 58 відсотків від середнього показника. 
Загалом за рівнем зарплат Вінниччина піднялася на 18 місце в державі і нарешті залишила ганебні для себе передостанні сходинки у рейтингу, на яких перебувала протягом багатьох років. Позитивні зрушення в оплаті праці фахівці пояснюють підвищенням рівня економіки, а також відповідальності роботодавців за розрахунки з трудівниками.