На знімку: торік ремонт траси М-21 виконували із залученням значної кількості техніки.

Ідеться про відрізок шляху від селища Вендичани до міста Могилів-Подільський. У деяких місцях на узбіччі видно матеріали, що їх завозить підрядна організація. З настанням погожих днів одразу розпочнуть роботи. Про це повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці народний депутат України з Могилева-Подільського Геннадій Вацак. На підтвердження сказаного розмістив фотографії.

— Як бачите, підрядник уже розпочав підготовку до виконання робіт, завозить необхідні матеріали, — йдеться в повідомленні. — Скоро тут розпочнуть прокладати нове шляхове полотно. У 2021 році дорогу завершать ремонтувати.

Свою впевненість він підтвердив посиланням на розмову з керівником Укравтодору Олександром Кубраковим.

— Завершення ремонту М-21 та перехід на інші дороги — ці теми обговорювали під час зустрічі з головою Укравтодору Олександром Кубраковим, — написав депутат і додав: — Їдемо у заданому напрямку.

Восени минулого року Геннадій Вацак у незвичний спосіб перевірив якість ремонту однієї з ділянок цієї траси між Вінницею та Могилевом-Подільським.

На передню панель автомобіля поклав стаканчик з кавою, купленою на АЗС. Під час руху увімкнув відеокамеру на телефоні. «Дорога якісно відремонтована, навіть кава не розхлюпалася...» — прокоментував відео.

Траса М-21 є найкоротшим шляхом з Вінниці до Могилева-Подільського. Довжина цього відрізка — 120 кілометрів. Нею також користуються ті, хто їде до сусідньої Молдови.

Фото надано автором.